На първи етап беше одобрен проектът на стойност 60 667 323,

...
На първи етап беше одобрен проектът на стойност 60 667 323,
Коментари Харесай

С 60 млн. лв. подобряват транспортната свързаност в Пловдивско

На първи стадий беше утвърден планът на стойност 60 667 323, 42 лева за  " Подобряване на транспортната съгласуваност и достъпа до здравни услуги на територията на Южен централен район за обмисляне от равнище 2 " с водещ сътрудник Агенция пътна инфраструктура, съобщават от община Пловдив. 

Концепцията е направена взаимно с отдел " Бизнес развиване и европейски политики " в градската администрация и ще се осъществя от АПИ, общините Пловдив и " Марица " и МБАЛ " Свети Пантелеймон ".

Проектът планува рационализация и реорганизация на част от съществуващия път от " Пазарджишко шосе " до община Съединение. Това ще подобри положението на транспортната мрежа в района и ще обезпечи достъп на популацията до работа, обучение други услуги с обществен темперамент.

Включени са и целенасочени ограничения за предварителна защита и профилактика на болести във всички села на територията на община " Марица ". Те ще се реализират чрез мобилни здравни екипи на МБАЛ " Свети Пантелеймон ", като се обезпечат медицински бусове и модерна инсталация.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР